Gratis 30 minutters telefonsamtale

Det kræver tillid at give sig hen til et andet menneske og sammen begynde den terapeutiske vandring. Derfor tilbyder jeg en gratis og uforpligtende telefonsamtale af 30 minutters varighed, så du kan mærke efter om jeg er den rette hjælper for dig.

Forskning viser, at ca. 70 procent den terapeutiske helingsrejse sker i det relationelle møde mellem terapeut og klient. Derfor er det vigtigt for mig, at du får muligheden for, at tjekke ind med mig inden du booker din første session.

I telefonsamtalen vil jeg blandt andet spørge ind til dit ønske med forløbet. Hvis du kunne gå ud af døren fra mit terapilokale om nogle måneder eller et år, hvordan ville du så gerne have det?

Hvordan ville du have det med dig selv? Hvad ville du gerne tænke om dig selv? Hvordan ville du have det i dine relationer? I parforholdet? På arbejdet? Og i livet generelt? Hvordan ser det ud? Hvordan føles det?

Du er selvfølgelig også velkommen til at stille de spørgsmål som måtte fylde i dig. Send mig en sms på 23 81 21 15 og så aftaler vi en tid hvor jeg ringer dig op.